Work in progress: Evighedsskabet

 

Elsebet havde brug for mere opbevaringsplads i soveværelset. Hun havde dog svært ved at finde en producent af skabe, hvis design passede til hendes smag og indretning. Derudover havde hun et skråt loft, der gjorde placeringen af et almindeligt skab besværligt. 

For at finde den rigtige løsning aftalte hun derfor et møde med Stay Project. På mødet fandt vi i fællesskab ud af, at Elsebeth havde brug for henholdsvis et fritstående skab og et indbygget skab langs med det skrå loft. På den måde fik Elsebet så meget opbevaringsplads som muligt ud af hendes kvadratmeter i hjemmet. 

Efterfølgende blev møblerne tegnet og monteret, og Elsebet har siden været rigtig glad for sit nye hjem. På den måde undgik Elsebet opbevaringsproblemer og fik den perfekte løsning til sit hverdagsliv i hjemmet. 

Væg og opbevaring i ét


Lys fra oven


Udfordringer er muligheder (skævt loft)

Udfordringen med det skrå loft … er hvor vi er stærkest


Sådan byggede vi skabet

Sådan så skitsen ud…

 
Elsebet.jpg
 
 
 

Det færdige resultat.


Skal vi også hjælpe dig? Tryk på knappen og book et personligt møde nu.