Cart 0

Pris & Køb

 

Vi ved at det kan være svært at begynde at drømme om mere opbevaringsplads, før du har en idé om projektets pris. Hos Stay Project er hvert projekt unikt og prisen er derfor baseret på dine grundlæggende mål samt tilføjelser. Alle priser er derudover inklusiv levering og montering - for at gøre det så nemt som muligt for dig!

Vi har udviklet to nemme måder, hvor du hurtigt kan få et design og en pris.

 
 
 

Mulighed 1:
Book et gratis møde.

Find en tid i kalenderen som passer dig og så kommer vi - Lotte og Troy - på besøg til en snak om mulighederne for dit projekt.

Mulighed 2:
Send os et billede.

Send os et billede af det område i hjemmet, hvor du ønsker dit projekt skal være. Så sender vi en skitse og en pris indenfor 2 dage - helt omkostningsfrit.

Artboard 1.png
 
 
 

Hvad sker der efter?

 
 
 

1. Du får et skræddersyet design og en pris.

Efter at vi har været en tur forbi dig til et møde, eller modtaget dine billeder, så får du tilsendt et skræddersyet design og en pris indenfor 48 timer.

 
 
 
Artboard 4.png

2. Vi leverer det hele.

Når vi sammen har fundet dit personlige design, står vi får hele leveringsprocessen herefter. Vi bestræber os altid på, at komme igang med din opgave så hurtigt som muligt. Sig derfor endelig til, hvis du har specielle behov eller tider som passer bedre end andre.

 
 
 
Artboard 5.png

3. Hurtig montering.

Efter levering af materialer går vi igang med monteringen. Vi differentiere os fra andre virksomheder ved altid kun at varetage ét projekt ad gangen, så vi fokuserer alt vores tid og opmærksomhed på dit projekt, ind til det er færdigt. Det gør bl.a., at vi kan monterer dit projekt hurtigt og derudover undgår, at der dukker småfejl op under eller efter forløbet.

 
 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lego 1 Final OBV Lotte-Troy BW-2.jpg

Hilsen, Lotte & Troy