Grundstenen i Stay Project, er ønsket om en opbevaringsløsning, der udnytter pladsen optimalt, og gør det muligt at blive boende i sin bolig længe.

 

Bag Stay Project er vi arkitekterne, Lotte Nørregaard Petersen og Troy Lynn Ostrander. Stay Project er resultatet af vores mange års erfaringer, med at designe og bygge skræddersyet interiør til boliger i København.

Stay Project blev skabt, da vi oplevede en stor stigning af henvendelser fra folk, som boede småt, men ikke havde råd eller lyst til at flytte. Vi ville gerne finde en løsning, som gjorde at pladsen i boligerne kunne udnyttes fuldt ud, så man ikke var nødsaget til at flytte grundet sine pladsudfordringer.

Med Stay Project har vi skabt et alternativ til at flytte, når pladsen er trang. Vi er specialiserede i at se mulighederne i ethvert hjem, og kan skræddersy en løsning der passer til netop det specifikke hjem og behov.

Vi har allerede hjulpet massevis af familier med at blive boende i deres hjem - skal du være den næste? Så tøv endelig ikke med at booke et uforpligtende møde her forneden.

Bedste hilsner,

Lotte & Troy