Historen bag Stay Project.

 
stayp.jpeg

Grundstenen i Stay Project er ønsket om en opbevaringsløsning, der udnytter pladsen optimalt.

Vi er specialiserede i at se mulighederne i ethvert hjem, og kan skræddersy en løsning der passer til netop det specifikke hjem og behov.

Bag Stay Project er vi, arkitekterne Lotte Nørregaard Petersen og Troy Lynn Ostrander. Stay Project er resultatet af vores mange års erfaringer med at designe og bygge skræddersyet interiør til boliger i København.

Stay Project blev skabt, da vi oplevede en stor stigning af henvendelser fra folk, som boede småt, men ikke havde råd eller lyst til at flytte. Vi ville gerne finde en løsning, som gjorde at pladsen i boligerne kunne udnyttes fuldt ud, så man ikke var nødsaget til at flytte grundet sine pladsudfordringer.

Vi udviklede derfor et opbevaringssystem, som kan sammensættes på utallige måder og tilpasses alle rum og behov. Det æstetiske opbevaringssystem sætter uudnyttede flader i boligen i spil.

Som tiden er gået har ideen bag Stay Project også udviklet sig. Det er nemlig både små som store boliger, der kan have brug for mere opbevaringsplads og står du allerede nu midt i et renoveringsprojekt, kan vi hurtigt komme med på plantegningen.

Vi har allerede hjulpet massevis af familier med få mere opbevaringsplads i alt fra køkkenet til børneværelset - skal du være den næste? Så tøv endelig ikke med at booke et uforpligtende møde med os.

Bedste hilsner,

Lego 1 Final OBV Lotte-Troy BW-2.jpg

Lotte & Troy