Cart 0
 

Mød vores kunder.

 

Efter mange års erfaringer som arkitekter, har vi et dybdegående kendskab til de problemer der kan opstå, når der indrettes med standardløsninger, i rum hvor disse ikke passer. Vi oplevede samme udfordringer i vores egne hjem, hvor de tilgængelige muligheder for opbevaring, ikke passede til rummene og vores behov.

Derfor skabte vi Stay Project, et system og en service, der kan løse enhver pladsudfordring, med skræddersyede og unikke løsninger. Hvis pladsen i hjemmet er blevet trang, tilbyder Stay Project et alternativ til at flytte, ved at optimere pladsen i din bolig. Vi ønsker at hjælpe andre i samme situation som os, ved hjælp af praktiske og æstetiske opbevaringsløsninger.

 
 
AE7E32A7-6FD4-4778-BE58-6B11935320A1.jpg

Marie Louise, København

“Det fede ved Stay Project, i forhold til andre virksomheder, er den nemme proces. Jeg skulle hverken møde op i et showroom, måle op selv eller finde en montør. Stay Project stod for det hele”

 

 
IMG_0044-1.jpg

Rikke, Frederiksberg.

“Jeg synes, det er det flotteste, jeg nogensinde har fået lavet. Den løsning I har fundet er helt fantastisk”

 
 
 
 
 
0299-d4v1-kitchen-black-linoleum-modern-simple-clean-minimal-stay-project-2500x.jpg

Line & Magnus, København NV.

"Vi vidste ikke noget om at installere et nyt køkken, så vi var glade for at vi nemt kunne booke et møde på en hjemmeside, med nogen der vidste alt om det.”

 
 
 
0130-m2h1-wardrobe-built-in-grey-minimal-stay-project-2500x.jpg

Anna, Frederiksberg.

"Da jeg viste mit nye skab til en kollega, troede hun at det var vægdekoration"

 
 
 
0395-a2v1-kids-room-bed-homework-hidden-family-storage-minimal-stay-project-2500x.jpg

Helene & Ben, Frederiksberg.

"De fandt en plads i vores hjem, som vi aldrig selv havde tænkt på at udnytte"

 
 

Udnyt pladsen i din bolig.

Slut med malplacerede opbevaringsløsninger, som ikke passer ind og ikke tjener rummet, hverken funktionsmæssigt eller æstetisk. Få en langtidsholdbar, tilpasset og funktionel løsning, placeret det helt rigtige sted i hjemmet.

 
 

Vi gør det nemt for dig.

Vi varetager hele processen, fra den første idé til det færdigmonterede resultat i dit hjem. Er du eksempelvis allerede igang med en renovering, så kan vi hurtigt blive en del af den. Du skal ikke stå for andet end at nyde dit Stay Project.

 
 

En unik arkitekttegnet løsning.

Et indbygget skab behøver ikke være kedeligt eller klodset. Med baggrund som arkitekter, garanterer vi et professionelt og æstetisk design, som passer perfekt til dit hjem og dine behov.

 
 

Holdbare materialer som giver et flot finish.

Med et Stay Project får du skabslåger og overflader af lækre materialer. Hele designet er lavet i solide og holdbare materialer, med en lang levetid, og et flot finish som er lækkert at røre ved og se på.

 
 

Skab en følelse af ro i dit hjem.

Det kan i de fleste hjem være svært at holde styr på eksempelvis børneværelset og opbevaring af legetøj. Forstærk følelsen af ro i hjemmet og sindet, med muligheden for at rydde alt det overflødige væk.

 
 

Den perfekte pasform.

Oplev at få et opbevaringssystem der passer som smurt til dit rum. Ikke en millimeter til spild kun fuld udnyttelse og optimering af pladsen. Vi kan i mange hjem kombinere plads til at sidde og opbevare på samme tid. Få inspiration til bænke med opbevaring her.

 
 

Bredt udvalg af farver.

Du får mulighed for at personliggøre dit Stay Project endnu mere, med et bredt udvalg af farver. Du kan endda vælge at kombinere flere forskellige farver, uden ekstra tillæg. Opfyld drømmen om et rum med skabslåger i lige præcis dine yndlingsfarver.

 
 

Vi gemmer dit design.

Vi gemmer filerne for dit afsluttede projekt, så du altid har mulighed for at omdanne designet til et nyt projekt i dit hjem, eller i et andet hjem.

 
 

Designet og fremstillet i københavn.

Du støtter op om lokalt design og produktion, til fordel for miljøet og lokalsamfundet.