Hvorfor vælge et Stay Project?

 

Udnyt og optimér pladsen i din bolig

Slut med malplacerede opbevaringsløsninger, som ikke passer ind og ikke tjener rummet, hverken funktionsmæssigt eller æstetisk. Få en langtidsholdbar, tilpasset og funktionel løsning, placeret det helt rigtige sted i hjemmet.


Vi gør det nemt for dig

Vi varetager hele processen, fra den første idé til det færdigmonterede resultat i dit hjem. Du skal ikke stå for andet end at nyde dit Stay Project.


En arkitekttegnet løsning

Med baggrund som arkitekter, garanterer vi et professionelt og æstetisk design, som passer perfekt til dit hjem og dine behov.


En hel løsning af holdbare materialer, og et flot finish

Et Stay Project er ikke en halv løsning, hvor du for eksempel kun får fronter af lækre materialer. Hele designet er lavet i solide og holdbare materialer, med en lang levetid, og et flot finish som er lækkert at røre ved og se på.


Skab en følelse af ro i dit hjem

Forstærk følelsen af ro i hjemmet og sindet, med muligheden for at rydde alt det overflødige væk. Rene og minimalistiske linjer i dit hjem, giver klare tanker og plads til at leve.


Den perfekte pasform

Oplev at få et opbevaringssystem der passer som smurt til dit rum. Ikke en millimeter til spild kun fuld udnyttelse og optimering af pladsen.


Bredt udvalg af farver

Du får mulighed for at personliggøre dit Stay Project endnu mere, med et bredt udvalg af farver. Du kan endda vælge at kombinere flere forskellige farver, uden ekstra tillæg.


Vi gemmer dine digitale filer

Vi gemmer filerne for dit afsluttede projekt, så du altid har mulighed for at omdanne designet til et nyt projekt i dit hjem, eller i et andet hjem.


Designet og fremstillet i København

Du støtter op om lokalt design og produktion, til fordel for miljøet og lokalsamfundet.