Så nemt er det

Med vores specielle opmålingsteknik og digitale produktion, kan vi optimere og tilpasse dit møbel så ikke en millimeter går til spilde. Vi er både arkitekter og snedkere og varetager hele processen fra første idé til producering og montering af det færdige møbel. Vi kan klare alle opgave fra det indbyggede skab til det skræddersyede køkken. Vi bestræber os på at gøre det så nemt som muligt for dig, via disse 3 trin:

1. Book et gratis møde eller udfyld en formular

Du kan booke et gratis møde her, hvor vi kommer hjem til dig, og sammen drøfter vi dine problemstillinger og mulige løsninger. Du kan også udfylde en formular her med mål og billeder af det sted i dit hjem hvor du ønsker et projekt. Herefter udarbejder vi et æstetisk og funktionelt løsningsforslag, samt giver dig et tilbud på opgaven.

2. Vi designer og producerer

Vi designer dit nye møbel, ud fra dine specifikke behov og ønsker, så det passer perfekt til dit hjem. Når det endelige design er på plads, producerer vi møblet selv, lokalt på vores værksted i København.

3. Vi leverer og monterer hos dig

Vi leverer dit møbel hjemme hos dig, og monterer det på sin plads, så det smelter ind med rummet. Du skal ikke løfte en finger. Det eneste du skal gøre er, at læne dig tilbage og nyde dit nye skræddersyede møbel.