Hvordan bygger vi dit indbyggede skab? 

Stay Project er din guide til skræddersyede opbevaringsløsninger.

Personligt tilpassede skabe og garderober

Drømmer du om den perfekte opbevaringsløsning, der både er smuk og funktionel? Indbyggede skabe og garderober er fantastisk smarte, fordi de udnytter al pladsen fra gulv til loft og på den måde falder i et med resten af boligen. Til gengæld er de svære at bygge, fordi alt skal måles og placeres meget nøjagtigt. Her kommer Stay Project ind i billedet. Vi er eksperter i individuel tilpasning og optimering af indbyggede skabe og garderober og har mange års erfaring inden for emnet. Vi sørger for den perfekte løsning for dig og dit hjem, således at du opnår mest mulig opbevaringsplads på de kvadratmeter, du har til rådighed. Processen foregår således, at vi mødes og snakker om dine behov og i fællesskab finder den bedste løsning. Herefter måler vi op i din bolig og sørger for montering og levering, således at du ikke skal røre en finger. Læs mere om købsprocessen her

Smukke og funktionelle indbyggede skabe

Med vores baggrund som uddannede arkitekter tror vi på, at et smukt hjem er fundamentet for et godt liv. Derfor er vores indbyggede skabe designet til at falde naturligt i et med omgivelserne. Det er en af grundene til, at vi hverken bruger håndtag eller skydelåger. I stedet åbnes og lukkes vores skabe ved et lille skub, der åbner eller lukker det lille stempel, der sidder indeni. Samtidig kan vores produkter tilpasses efter dine individuelle ønsker og behov. Drømmer du om et skab i pastel- eller pangfarver? Har du et rør eller en elmåler, du gerne vil skjule? Har du skæve vægge eller et vægareal under en trappe eller lignende, der ikke bliver udnyttet? Uanset hvad vil vi gøres vores bedste for at hjælpe dig. Vi elsker at bygge flotte skabe og er vilde med at finde på kreative løsninger, der sikrer din families trivsel. 

Levering og montering inkluderet i prisen

Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor sørger vi for alt fra design og planlægning til levering og montering. Med vores mange års erfaring kan vi garantere en fejlfri, nøjagtig og holdbar installation. For at opnå så godt et resultat som muligt bruger vi kun de bedste skruer, hængsler og værktøjer. Med andre ord kan du føle dig fuldstændig tryg med os ved roret. 

Hvis du ønsker at montere dit Stay Project selv, kan det sagtens lade sig gøre. I sådanne tilfælde gives der selvfølgelig en rabat på den samlede pris. 

Du kan læse mere om priser og valg af materialer her. Og besøge et par af vores leverandører her og her


Vil du vide mere? Modtag vores gratis katalog og tilmeld dig vores nyhedsbrev her forneden!

Katalog indbygget skab
 
 
Eksempel på indbygget skab over seng bygget af Stay Project

Eksempel på indbygget skab over seng bygget af Stay Project